Uncategorized

GLUMILA JE IVANU U “LUD, ZBUNJEN, NORMALAN”, A ONDA IZNENADA NESTALA: Kad čujete zbog čega je napustila seriju ZGADIT ĆE VAM SE SVI, EVO ŠTA SE DESILO NA SNIMANJU!

Poznata glumica Gordana Boban (51) nedavno je bh portalu dala vrlo šokantan intervju o svojoj ulozi, kao i o društvenoj situaciji u Bosni, kao i o mnogim drugim temama. 

lud-zbunjen-normalan-1024x681

Nastupila je na najpoznatijim filmskim festivalima, a igrala je i u mnogim domaćim filmovima, kao i u serijama.

U intervju je rekla da je sistemu ljudskih i drugih vrijednosti potpuno poremećen u Bosni, a dala je i odgovor na pitanje napuštanja popularne serije Lud, zbunjen Normalan. Dala je, moramo reći, vrlo zanimljiv odgovor.

ivana2

“Iskreno, već sam rekala već mnogo puta, još kad sam i napustila seriju. Ostavila sam je, jer je jedna epizoda, po mom mišljenju, bila potpuno neprikladna. Od 54. epizode pa dalje bilo je mnogo epizoda s vrlo kontroverznim sadržajem. Mogu reći da sam jako sretna jer uvijek slušam svoj unutarnji glas. Imate neki okvir u kojem pokušavate ne mijenjati svoje moralne vrijednosti ili ponašanje. Slušate svoj instinkt šta je dobro a šta nije. Dakle, jako sam sretna što sam učinila taj korak.” objasnila je Gordana u intervjuu, pa dodala:

gordana-boban-4

“Ova epizoda o kojoj govorim zapravo je bila o sek*ualnom zlostavljanju. Dakle, termin silova*e u porodičnoj seriji koja traje u 8 sati navečer, prema mojim moralnim mjerilima, za veliki broj gledatelja u kojima ima mnogo djece, uopće nije prikladan.” dodala je slavna glumica zbog koje su mnogi tužni što je ostavila i otišla iz najgledanije serije u cijeloj Bosni i Hercegovini.

gordana-boban

Da li se i Vi slažete sa njom? Znamo da je ova popularna serija srušila mnoge rekorde, i da je i danas veoma popularna, ali isto tako je i činjenica da je bilo svega i svačega u epizodama ove serije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *